به گزارش میراثآریا به نقل از روابطعمومی پژوهشگاه میراثفرهنگی و گردشگری، فرهنگ و تمدن پربار ایرانی که به هزارههای دور بازمیگردد، سالیانی است بر جهان سایه افکنده و آن را روشنی بخشیده است. فرهنگ و تمدن ایرانی همچون لاجورد شاهوار بدخشان ثمره تابش خورشید و سعی باد و باران است. ازاینرو شناخت و شناساندن و پاسداری از این فرهنگ و تمدن سایهگستر و بشکوه خویشکاری همۀ ایرانیانی است که دل در گرو این آب و خاک و میراث آن دارند.
گروه پژوهشی باستانکاوی تیسافرن با هدف پرداختن به جهان ایرانی در دوران برآمدن حکومت ماد و در پی آن شاهنشاهی هخامنشی، بر آن است تا همایش ملی «جهانِ ایرانی: ماد و هخامنشی» را به دبیری علمی شاهین آریامنش و هوشنگ رستمی و دبیری اجرایی محمد جمالی برگزار کند، ازاینرو از پژوهشگران گرامی دعوت میشود تا مقالههای پژوهشی خود را در زمینه محورهای همایش از طریق وبگاه همایش به نشانی www.ncpwmap.tissaphernesarc.ac.ir به دبیرخانه همایش ارسال کنند.
چکیدههای پذیرفته شده، در کتاب چکیده مقالههای همایش منتشر خواهد شد و در روز برگزاری همایش در دسترس همگان قرار خواهد گرفت. همچنین اصل مقالههای همایش، پس از برگزاری همایش در مجله بینالمللی پژوهشنامه ایران باستان -نمایه شده در وبگاه اسکوپوس- منتشر خواهد شد.
«دین، هنر و معماری»، «تاریخ فرهنگی و اجتماعی»، «نویافتههای باستانشناختی»، «اقتصاد، معیشت و بازرگانی»، «تاریخ و جغرافیای سیاسی و اداری»، «مرزهای ایران و جغرافیای تاریخی» و «برهمکنشهای ایران با همسایگانش» محورهای همایش«جهانِ ایرانی: ماد و هخامنشی» و «مطالعات باستانشناختی و تاریخی هخامنشی در چشمانداز جغرافیایی و فرهنگی کرانههای خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای مکران» محور ویژه این همایش است.
پایان زمان دریافت چکیده مقاله ۳۱ اردیبهشتماه ۱۴۰۳، اعلام نتیجه ۱۰ خردادماه ۱۴۰۳، پایان زمان دریافت اصل مقاله نیز ۳۱ خردادماه ۱۴۰۳ است و همایش در محل اندیشگاه فرهنگی کتابخانه ملی ایران برگزار خواهد شد.
انتهای پیام/
نظر شما